Inici | Contacte | Ajuda | A A A | RSS RSS 2.0

Alcuscus, un grup musical basat en la promoció de la cultura tradicional i popular

Alcuscus, un grup musical basat en la promoció de la cultura tradicional i popular Comunicació Interna | El Pucumú - 07/11/2016

La nostra companya M. José González, arquitecte tècnica de Llicències d'Obres, forma part del grup musical Alcuscus, i ens el presenta perquè el coneguem i el tinguem en compte si mai necessitem del seu art i creativitat.

A la venda la Loteria de Nadal reservada per a nosaltres

A la venda la Loteria de Nadal reservada per a nosaltres Comunicació Interna | El Pucumú - 17/10/2016

Ja podem comprar dècim o participacions de la loteria de Nadal reservada per al col·lectiu de treballadors i treballadores de l'Ajuntament de Sant Boi. Com sempre, ha estat gràcies a la gestió de la Laura Reus que fa la reserva del mateix número cada any. Igual que l'any passat: NOMÉS la podem adquirir a les Galeries Gater. Molta sort!!!

Petites obres d’art amb estil per regalar, de la Mercè i l’Anna

Petites obres d’art amb estil per regalar, de la Mercè i l’Anna Comunicació Interna | El Pucumú - 07/07/2016

Una companya de l’Ajuntament, la Mercè Martí, comparteix amb la seva germana, l’Anna, una afició que els ha transmès la seva mare, el “fet a mà, amb amor”; concretament el punt de creu personalitzat, amb diferents utilitats o senzillament per a ser admirat; diferents teles com el lli, les robes de patch... són la base per a les seves petites obres d’art. Si volem veure el que fan, i contactar amb elles, ho trobarem en aquest post. Clica per saber què diu i què fan!

Manualitats personalitzades de la Mireia, per encàrrec!

Manualitats personalitzades de la Mireia, per encàrrec! Comunicació Interna | El Pucumú - 05/05/2016

La Mireia, parella d'un company de l'Ajuntament, s'ha posat de debò a fer manualitats per al seu fill i de passada... també ho fa per encàrrec. Ens ha demanat que ho expliquem perquè es dedica a fer encàrrecs personalitzats. A dins d'aquest post podrem saber una mica més d'ella, veure el que fa i com demanar-li. Clica!

Divendres 5 de febrer: Carnestoltes a la Casa de la Vila

Divendres 5 de febrer: Carnestoltes a la Casa de la Vila Comunicació Interna | El Pucumú - 05/02/2016

A la tercera planta de l'Ajuntament, a l'ala de la plaça, no es perden les tradicions! Canestoltes del 2016: van venir uns quant espantaocells. Clica per veure el document gràfic!

A la venda la Loteria de Nadal reservada per a nosaltres

A la venda la Loteria de Nadal reservada per a nosaltres Comunicació Interna | El Pucumú - 22/10/2015

Ja podem comprar dècim o participacions de la loteria de Nadal reservada per al col·lectiu de treballadors i treballadores de l'Ajuntament de Sant Boi. Com sempre, ha estat gràcies a la gestió de la Laura Reus que fa la reserva del mateix número cada any. Igual que l'any passat: NOMÉS la podem adquirir a les Galeries Gater. Molta sort!!!

Plaça d'aparcament sota el Mercat de Sant Jordi (plaça de Catalunya)

Plaça d'aparcament sota el Mercat de Sant Jordi (plaça de Catalunya) Comunicació Interna | El Pucumú - 04/09/2015

T'interessa? Saps d'algú que la vulgui? És una plaça molt àmplia, disposa d'ascensor, sistema de seguretat, serveis... Obre el post per llegir més.

En venda plaça d'aparcament al carres de Torras i Bages

En venda plaça d'aparcament al carres de Torras i Bages Comunicació Interna | El Pucumú - 03/07/2015

Vius per aquí aprop i vols una plaça d'aparcament? O saps d'algú que li pugui convenir? Aquí tens les dades...

Encara tinc la taula antiga extensible de noguera per vendre

Encara tinc la taula antiga extensible de noguera per vendre Comunicació Interna | El Pucumú - 03/07/2015

Vull vendre una taula antiga (de 1900) de noguera amb dues extensions: fa 113 cm x 124 cm i 80 cm d'alt. Les extensions són de 55,5 cm cadascuna. Arriba un moment que has de fer lloc per a coses noves, i és ara! Si algú hi té interès, o coneix algú altre que li pot interessar, que es posi en contacte amb la Lluïsa Simon (mlsimon@santboi.cat) o a l'extensió 298. El preu no serà cap obstacle, contacteu-me! Més fotos a dins del post.

A la venda la Loteria de Nadal reservada per a nosaltres

A la venda la Loteria de Nadal reservada per a nosaltres Comunicació Interna | El Pucumú - 03/11/2014

Ja podem comprar dècim o participacions de la loteria de Nadal reservada per al col·lectiu de treballadors i treballadores de l'Ajutnament de Sant Boi. Com sempre, ha estat gràcies a la gestió de la Laura Reus que fa la reserva del mateix número cada any. La diferència és que aquest anys NOMËS la podem adquirir a les Galeries Gater.

BOTONETS LH - Productes fet a mà per la germana del Tolo Moreno

BOTONETS LH - Productes fet a mà per la germana del Tolo Moreno Comunicació Interna | El Pucumú - 17/07/2014

El Tolo Moreno, inspector de Medi Ambient, ens convida a veure el catàleg de productes que fa la seva germana per comercialitzar. Ens diu "Se trata del catálogo de productos que mi hermana Loli comercializa y en el que encontrareis articulos de costura, por si quereis regalaros algo "diferente" vosotras mismas, o bien, vosotros, quereis regalar algo fuera de lo común."

Primer anunci al Pucumú: es busca cotxe de segona mà

Primer anunci al Pucumú: es busca cotxe de segona mà Comunicació Interna | El Pucumú - 17/06/2014

Com que som una bona colla, segur que podem oferir-nos entre nosaltres coses per prestar, per vendre, per intercanviar, per regalar, per donar... I també compartir habilitats, ajudar-nos amb les coses de casa, reparacions, classes, receptes de cuina, cuinar, aficions, excursions, repartir-nos compres per internet, i altres coses que vagin sorgint. En aquest espai podem fer anuncis a l'interior de l'organització i que estiguin disponibles per a tothom. Cliquem al títol del post per obrir la notícia sencera.

TROC: què hi podem fer

TROC: què hi podem fer Comunicació Interna | El Pucumú - 23/05/2014

Troc vol dir intercanvi: aquesta secció també la dedicarem a la interacció entre nosaltres, obre un espai de diàleg entre les persones, i alhora en la línia de donar-nos suport com a grup, tenim les ofertes que com a tal ens donen des de l'exterior. I en un futur proper una aplicació per disposar del nostre banc del temps propi. Entrem al contingut per veure què hi ha.

Veure més  - 2017  - 2016  - 2015  - 2014  - 2013  - 2012  - 2011  - 2010  - 2009 


Enllaç permanent: