Inici | Contacte | Ajuda | A A A | RSS RSS 2.0


     
  pàgina  1 2 3 4

Següent pàgina  

8 de Març, lectura del Manifest a la plaça

8 de Març, lectura del Manifest a la plaça Comunicació Interna | Ajuntament - 08/03/2017

Avui, dia 8 de març, ens hem tornat a concentrar a la plaça de l'Ajuntament. Aquesta vegada ho hem fet diferent. Aquí tenim els testimonis gràfics i el vídeo.

L'Ajuntament de Sant Boi, nou membre del consell rector de la Xarxa Innpulso

L'Ajuntament de Sant Boi, nou membre del consell rector de la Xarxa Innpulso Comunicació Interna | Ajuntament - 27/01/2017

L'Ajuntament de Sant Boi ha entrat a formar part del consell rector de la Red Innpulso el 17 de gener. Ara ja en són 62 els ajuntaments que la integren, dels quals 9 som catalans. Ser en aquesta xarxa és una oportunitat per potenciar la innovació a les ciutats, espai de contacte de recursos i informació amb altres municipis i una oportunitat per obtenir finançament i infrastructures per al desenvolupament tecnològic i econòmic de les nostres ciutats.

Aprovat el Pressupost Municipal de 2017

Aprovat el Pressupost Municipal de 2017 Comunicació Interna | Ajuntament - 29/12/2016

El Ple ja ha aprovat el Pressupost consolidat (Ajuntament+empreses municipals), ascendeix a 88,4 milions d'euros. Les principals prioritats polítiques que s'hi reflecteixen són l'atenció de les necessitats socials bàsiques de la població i la millora de la neteja i l'espai públic. Altres reptes del govern municipal són la promoció de l'educació, la cultura i la millora de les capacitats i les oportunitats de la ciutadania, el suport a la competitivitat econòmica del territori i a la creació d'ocupació o la millora de l'eficiència energètica.ns mitjançant diferents programes ocupacionals. Clica per veure les 4 infografies que il·lustren aquestes dades.

La nostra alcaldessa va defensar al Parlament de Catalunya les competències municipals en matèria de serveis socials

La nostra alcaldessa va defensar al Parlament de Catalunya les competències municipals en matèria de serveis socials Comunicació Interna | Ajuntament - 21/11/2016

L'alcaldessa de Sant Boi i presidenta de l'Àmbit de Drets Socials de la Federació de Municipis de Catalunya, Lluïsa Moret, va comparèixer al Parlament de Catalunya dimecres passat, dia 16 de novembre, per parlar sobre la Proposició de llei de creació de l'Agència Catalana de Protecció Social. En la seva intervenció va dir que cal escoltar més la veu dels governs locals en relació amb aquesta qüestió.

Vídeo dels records de les vacances d'aquest estiu 2016

Vídeo dels records de les vacances d'aquest estiu 2016 Comunicació Interna | Ajuntament - 04/10/2016

Abans de les vacances vàrem fer una crida d'imatges de les nostres vacances per fer-ne un póster de record. Després de rebre'n unes quantes i sent pràctics, ha acabat sent un vídeo. Dura 3:50' i és recomanable veure'l en format pantalla completa i ho permet l'enllaç al vídeo de la dreta, té música -no destorbis a qui tinguis al costat-. Ah, i moltes gràcies a tota la colla de gent que ha col·laborat passant els records de les seves vacances i al Carles Peidró per contribuir a generar el vídeo i muntar la música. Aquí el tenim: clica!

La Generalitat ha declarat les Termes Romanes bé cultural d'interès nacional (BCIN)

La Generalitat ha declarat les Termes Romanes bé cultural d'interès nacional (BCIN) Comunicació Interna | Ajuntament - 26/07/2016

El jaciment romà destaca per la seva singularitat històrica i l'excel·lent estat de conservació. Per això les Termes Romanes de de Sant Boi han estat declarades bé cultural d'interès nacional en la categoria de zona arqueològica. També s'ha valorat la seva singularitat i la bona conservació. Clica per tenir més informació i veure els vídeos que n'hem penjat.

Proposem fer un póster a l'Ajuntagent! 2.0 de records de les nostres vacances

Proposem fer un póster a l'Ajuntagent! 2.0 de records de les nostres vacances Comunicació Interna | Ajuntament - 14/07/2016

Queden un parell de setmanes mal comptades perquè el gruix del col·lectiu ens anem acomiadant uns quants dies hàbils i fem vacances. A casa, o a casa de familiars, o de viatge, o de tot una mica, tothom farem el que podrem per recuperar energies per a la tornada. I a la "rentrée" ens adaptarem de nou al ritme laboral, què us sembla si compartim entre nosaltres un moment del nostre estiu???

Ja tenim un espai propi a la intranet dedicat a les novetats de l'Ajuntagent!2.0

Ja tenim un espai propi a la intranet dedicat a les novetats de l'Ajuntagent!2.0 Comunicació Interna | Ajuntament - 14/06/2016

.Ara ja disposem a l'Ajunta.net un espai concret dedicat a les novetats que publiquem a la revista interna l'Ajuntagent! 2.0. Així en obrir els navegadors, amb un cop d'ull ja podem veure què hi ha de destacat o publicat recentement.

Sant Boi als mitjans

Sant Boi als mitjans Comunicació Interna | Ajuntament - 18/05/2016

A l’Ajuntament de Sant Boi treballem per incrementar la presència de la ciutat i de la institució municipal en els mitjans de comunicació del nostre entorn. En aquest post expliquem dues iniciatives interessants que darrerament estan permetent fer camí en aquest objectiu. I aprofitem per donar a conèixer la nova secció del web municipal "Sant Boi al mitjans".

El Pla Local de Joventut 2016-2020 continua avançant

El Pla Local de Joventut 2016-2020 continua avançant FERNANDO MARTOS RODRIGUEZ | Ajuntament - 09/05/2016

Durant aquest mes de maig el Pla Local de Joventut acabarà agafant la forma definitiva, s'està treballant amb la generació d'un nou document que serveixi de marc de referència amb l'horitzó 2020, que incorpori la informació generada de les diferents espais i metodologies emprades amb aquesta finalitat.

El 27 d'abril, a Sant Boi, farem una Jornada sobre Desenvolupament Urbà Sostenible

El 27 d'abril, a Sant Boi, farem una Jornada sobre Desenvolupament Urbà Sostenible Comunicació Interna | Ajuntament - 13/04/2016

El procés d'elaboració de les estratègies de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat ha estat un bon exercici de planificació i coordinació municipal que, més enllà de l'obtenció de finançament, ha provocat resultats útils i beneficiosos per als propis ajuntaments. L'experiència acumulada ha mostrat la necessitat de configurar espais i dinàmiques de reflexió estratègica que estableixin les bases del model de ciutat que es vol construir. I ara toca compartir amb altres ajuntaments i amb la pròpia xarxa Innpulso i per a Catalunya, ho fem a Sant Boi.

GRANS RESULTATS a la 1a Marató d'Estalgia: Moltes gràcies!!!

GRANS RESULTATS a la 1a Marató d'Estalgia: Moltes gràcies!!! Comunicació Interna | Ajuntament - 31/03/2016

Felicitem-nos!!! Quins han estat aquests resultats? Hem estalviat 26,6 % d'electricitat, 26,2 % de gas natural, 8,6 % d'aigua... són 13.000 euros contra la pobresa energètica. Clica aquest post per veure tot el resum en infografia. També te la podràs descarregar en alta definició.

El Pla local de Joventut 2016-2020 "fa una estirada"!

El Pla local de Joventut 2016-2020 FERNANDO MARTOS RODRIGUEZ | Ajuntament - 18/03/2016

El Pla local de Joventut continua avançant, ens trobem en plena fase d'anàlisi de dades i de compartir i ampliar la diagnosi inicial, i va agafant forma amb la realització de dues sessions de treball amb professionals tant interns com de diferents entitats i serveis que treballen amb joves en el nostre municipi, juntament amb la sessió específica amb joves de Sant Boi, totes elles efectuades a l'equipament de Can Massallera on té la seva seu la Factoria Jove de Sant Boi.

Matrícula preferent als cursos de català per al personal de l'Ajuntament: del 14 al 18 de març

Matrícula preferent als cursos de català per al personal de l'Ajuntament: del 14 al 18 de març Comunicació Interna | Ajuntament - 23/02/2016

El Servei Local de Català (SLC) de Sant Boi de Llobregat i el nostre Servei de Recursos Humans han signat un acord de col·laboració aquest mes de febrer. Un dels punts d’aquest acord és l'oferiment al personal de l’Ajuntament de matrícula preferent als cursos i tallers de català organitzats pel SLC. Prenem-ne nota!

Reconeixement de l'alcaldessa a companys de les Brigades per la seva col·laboració al Pessebre Vivent de la Coope

Reconeixement de l'alcaldessa a companys de les Brigades per la seva col·laboració al Pessebre Vivent de la Coope Comunicació Interna | Ajuntament - 19/02/2016

Dins dels actes de l'Alcaldia als Barris, l'alcaldessa ha agraït la col·laboració, un any més, en el Pessebre Vivent que fan a la Cope, a tothom que hi ha participat, entre els quals hi ha les nostres Brigades. Clica per llegir més i veure la fotografia.

Veure més  - 2017  - 2016  - 2015  - 2014  - 2013  - 2012  - 2011  - 2010  - 2009 


Enllaç permanent: