Inici | Contacte | Ajuda | A A A | RSS RSS 2.0


     
  pàgina  1 2

Següent pàgina  

Resum de les dades de l'Ajuntagent de 2016

Resum de les dades de l'Ajuntagent de 2016 Comunicació Interna | Governança - 24/01/2017

Vols saber com va anar l'Ajuntagent l'any 2016? Tens curiositat per saber quants articles vàrem publicar, quantes pàgines es van visitar, quines van ser les més visitades, quantes sessions hi va haver, la mitja de la durada de les sessions, quantes newsletters vàrem enviar...? Aquí hi trobaràs un resum de totes aquestes dades que són resultat del que hem fet entre totes i tots nosaltres.

Reflexions sobre el futur de les ciutats

Reflexions sobre el futur de les ciutats Comunicació Interna | Governança - 23/12/2016

El passat 15 i 16 de desembre, el Carles Peidró i el Llorenç Fernández, van participar al Taller "Peer-Review" organitzat per la Red de Desarrollo Urbano (Urban Development Network – UDN), vinculada a la Comissió Europea. Ciutats d'arreu de l'Estat espanyol, beneficiàries dels fons europeus FEDER relacionats amb l'estratègia DUSI (Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat) o candidates (com en el nostre cas), vam col·laborar en la millora de les estratègies de 4 ciutats (Santa Coloma de Gramenet, Torrent, Albacete i Aranjuez) a partir de les necessitats plantejades per aquests municipis. Una jornada resulta interessant quan en surts amb idees, aprenentatges i reflexions. El Carles comparteix amb nosaltres idees sobre la metodologia utilitzada durant la jornada i que podríem importar, aprenentatges sobre la ponència inicial de l'urbanista Oriol Nel·lo, i reflexions sobre l'estratègia futura de Sant Boi com a ciutat.

Alguna cosa no fem tan malament en planificació i avaluació de polítiques públiques quan...

Alguna cosa no fem tan malament en planificació i avaluació de polítiques públiques quan... Comunicació Interna | Governança - 19/12/2016

Encara que no ens ho sembli, fora de la nostra organització, la manera de fer les coses al nostre Ajuntament té renom, i per aquesta raó, Ingeniería de Sistemas para la Defensa de España, està realitzant uns tallers sobre planificació estratègica a les organitzacions del sector públic i també ens va convidar a treballar-hi. Clica per descobrir de què va!

El 2 de desembre, l'OMAP celebra 20 anys!!!

El 2 de desembre, l'OMAP celebra 20 anys!!! Comunicació Interna | Governança - 01/12/2016

L'Oficina Municipal d'Atenció a les PERSONES. Sí, ho has llegit bé! Hi ha canvi de nom: fins ara era Atenció al Públic, però ara l'atenció és a les Persones. Han passat dues dècades des del seu inici, i en aquest temps han atès quasi milió i mig de persones, han fet més de dos milions de tràmits i... Continua llegint, perquè al VSB s'hi dediquen 8 pàgines, i en aquest article fem ressò d'aquests 20 anys viscuts fent aquesta feina: des de dins.

Nous menús a Cal Ninyo - Espai Weller: Sandvitxos verds i El mini del dia

Nous menús a Cal Ninyo - Espai Weller: Sandvitxos verds i El mini del dia Comunicació Interna | Governança - 28/09/2016

Des de l'Espai Weller de Cal Ninyo ens fan saber que amplien la seva proposta de menús, tindran El mini del dia, variat diàriament i els Sandvitxos verds, originals, amb ingredients vegetals! Clica per saber-ne més.

Nous menús de Cal Ninyo - Espai Weller i en oferta de 8.30 a 12.00!

Nous menús de Cal Ninyo - Espai Weller i en oferta de 8.30 a 12.00! Comunicació Interna | Governança - 07/09/2016

Ja estem tornant tothom de les vacances i des de Cal Ninyo ens envien propostes noves per a l'esmorzar. Amb un preu d'oferta fins a les 12. Hi ha dos tipus de menú: els POP i els CLÀSSICS, per a tots els gustos... Obre el post per veure què ens ofereix l'Espai Weller per a aquesta temporada!

A partir de dilluns, la cafeteria de Cal Ninyo obre a les 8.30h i fa ofertes pels esmorzars!

A partir de dilluns, la cafeteria de Cal Ninyo obre a les 8.30h i fa ofertes pels esmorzars! Comunicació Interna | Governança - 30/03/2016

A partir del dilluns vinent, 4 d'abril, el servei de cafeteria de Cal Ninyo obrirà les portes a les 8.30. Aquí podrem veure quin horari estarà obert i les ofertes per esmorzar a bon preu...! Ho vols veure? Clica!

Calendari solidari: recaptació per a la campanya de recollida de joguines de la Coope i Molí Nou

Calendari solidari: recaptació per a la campanya de recollida de joguines de la Coope i Molí Nou Comunicació Interna | Governança - 01/12/2015

Seguint la tradició, el Pla Comunitari del Barri de Ciutat Cooperativa, han fet uns calendaris amb les fotos antigues del barri i amb les aportacions que els veïns i veïnes fan al grup de Facebook del mateix barri. Els venen a 3 euros en benefici de la campanya de joguines. En vols un? Els tenim al Casal de la Coope, a la tercera planta de la Casa de la Vila i al Pessebre Vivent que fan per aquestes festes.

Vols apadrinar una carta als Reis? A Can Massallera en tenen moltes esperant!

Vols apadrinar una carta als Reis? A Can Massallera en tenen moltes esperant! Comunicació Interna | Governança - 01/12/2015

Ja s'han posat en marxa les diferents campanyes de recollida de joguines per a nens i nenes de famílies necessitades de Sant Boi. Ens animen a participar!!! Des de Can Massallera ho concreten amb la proposta de fer de padrina o padrí d'una carta de Reis de les moltes que ho esperen. Clica per saber com ho has de fer.

El servei de BAR de Cal Ninyo torna el dilluns 16 de novembre

El servei de BAR de Cal Ninyo torna el dilluns 16 de novembre Comunicació Interna | Governança - 10/11/2015

Vols esmorzar a Cal Ninyo? A partir de dilluns que ve, qui vulgui ja hi pot tornar. Ja fa un temps que aquest servei no es feia i es trobava a faltar, oi? Clica al post per saber qui el portarà, l'horari i altra informació sobre el Casal.

L'Ajuntagent! 2.0 ja té grup de col·laboradores i col·laboradors editant

L'Ajuntagent! 2.0 ja té grup de col·laboradores i col·laboradors editant Comunicació Interna | Governança - 16/04/2015

Fa uns dies que l'Ajuntagent està creixent i enriquint-se amb publicacions que vénen de més àmbits que el de Comunicació Interna, i convé saber-ho tothom per no perdre oportunitats i si algú hi vol participar serà super benvinguda o benvingut. Ja estava obert a publicar comentaris, recordem que cadascú tenim un perfil públic per fer-ho, però ara som més persones que editem les notícies. Segur que us heu fixat que hi ha més d'un nom d'autoria, oi?

El Carles Peidró va presentar el Projecte d'Avaluació dels PDC a la Jornada d'estratègies de transparència i govern obert: projectes presentats als premis A.Ortuño 2014

El Carles Peidró va presentar el Projecte d'Avaluació dels PDC a la Jornada d'estratègies de transparència i govern obert: projectes presentats als premis A.Ortuño 2014 Comunicació Interna | Governança - 30/03/2015

El 19 de març de 2015 va tenir lloc a la sala d’actes de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, de 9.30 a 11.30 hores, la jornada que donava a conèixer alguns dels projectes presentats als premis Alfons Ortuño 2014 relacionats amb la transparència i el govern obert. El Carles Peidró, de la UAPA, va explicar la nostra experiència d'Avaluació dels PDC de Sant Boi i ens explica ara què en va treure de la Jornada.

Entrevista a la Lluïsa Moret a l'Ara: "En el món de l'economia i l'empresa, una nova manera de fer és possible"

Entrevista a la Lluïsa Moret a l'Ara: Comunicació Interna | Governança - 09/02/2015

El diari Ara, a la seva publicació especial del diumenge, dia 8 de febrer de 2014, ha publicat una entrevista a la Lluïsa Moret, sota la temàtica "Innovació al Baix Llobregat amb qualitat catalana". En aquesta entrevista l'alcaldessa parla d'una de les prioritats del Pla de Govern de treballar per la recuperació econòmica i l'ocupació des d'una visió que afavoreix la convivència i la cohesió social. Explica la nostra experiència de Coboi i les expectatives e cara al futur.

Hem rebut l'accèssit dels Premios a la Innovación en la Gestión Pública per l'Avaluació dels Plans de Desenvolupament Comunitari

Hem rebut l'accèssit dels Premios a la Innovación en la Gestión Pública per l'Avaluació dels Plans de Desenvolupament Comunitari Comunicació Interna | Governança - 27/11/2014

El Ministerio de Administraciones Públicas ens ha concedit l'accèssit dins de la categoria dels premis a la "Calidad e Innovación en la Gestión Pública" (convocatòria 2013), per la candidatura "La evaluación de los planes de desarrollo comunitario de Sant Boi de Llobregat. Pluralismo y diversidad técnica". La imatge és dels representants de les institucions guardonades, i en el nostre cas, el va recollir el 24 de novembre, a Madrid, el Llorenç Fernández.

Entrevista a la Lluïsa Moret a la revista "Aigües"

Entrevista a la Lluïsa Moret a la revista Comunicació Interna | Governança - 04/11/2014

L'alcaldessa ha estat estrevistada per Aigües de Barcelona i la podem llegir a la seva publicació Aigües.

Veure més  - 2017  - 2016  - 2015  - 2014  - 2013  - 2012  - 2011  - 2010  - 2009 


Enllaç permanent: