Inici | Contacte | Ajuda | A A A | RSS RSS 2.0

Renovat l'acord entre el SLC i el Servei de Recursos Humans per a la matrícula preferent per a nosaltres

Renovat l'acord entre el SLC i el Servei de Recursos Humans per a la matrícula preferent per a nosaltres Comunicació Interna | Serveis Generals - 23/06/2016

El Servei Local de Català (SLC) de Sant Boi de Llobregat i el nostre Servei de Recursos Humans han signat un acord de col·laboració. Un dels punts d'aquest acord és l'oferiment al personal de l'Ajuntament de matrícula preferent als cursos i tallers de català organitzats pel SLC.

Els XX Premios Capital Humano premien el model de Formació i Desenvolupament de l'Ajuntament de Sant Boi

Els XX Premios Capital Humano premien el model de Formació i Desenvolupament de l'Ajuntament de Sant Boi ROBERT LOPEZ PASTRANA | Serveis Generals - 14/06/2016

L'Ajuntament de Sant Boi, juntament amb Cepsa, Mútua Madrileña i Connectis van ser les empreses guanyadores de la vigèsima edició dels Premis Capital Humano, la revista referent sobre Recursos Humans. L'acte de lliurament de premis va tenir lloc a l'Auditorio Rafael del Pino de Madrid, el dia 8 de juny, i va comptar amb l'assistència de més de 300 directius, directives i professionals i va comptar també amb una taula rodona sobr les iniciatives i expectatives sobre el rol dels Recursos Humans en les organitzacions del futur.

Les comandes de material: què ha variat?

Les comandes de material: què ha variat? Comunicació Interna | Serveis Generals - 01/03/2016

Ja fa força temps que fem la comanda de material al Departament de Compres amb els impresos que tenim a l'Ajunta.net... I també sabem que els demanem una vegada al trimestre, no tothom estem al dia de com s'ha de fer i la Pilar Vidal, que gestiona aquestes comandes, ens fa un recordatori de com fer-ho perquè tot vagi com una seda! Clica per saber-ne més.

L'INAP premia al Pla de Formació Avança't 2.0 de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

L'INAP premia al Pla de Formació Avança't 2.0 de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ROBERT LOPEZ PASTRANA | Serveis Generals - 31/01/2016

Es tracta d'un premi a la innovació didàctica en el marc dels "Premios a la Calidad en la Formación para el Empleo de las Administraciones Públicas" que atorga anualment.

ULLS DE LA CIUTAT: ES RENOVA!

ULLS DE LA CIUTAT: ES RENOVA! maria soto | Serveis Generals - 18/01/2016

El GIS (de Geographic Information Systems) és la base de dades on guardem tota la informació del territori (planejament, cadastre, carrerer, llicències, expedients...) on tenim la informació georeferenciada amb l'objectiu de fer cerques, consultes, anàlisi i edició de dades.

Vine a la conferència de tancament del Projecte d'Estratègies de Desenvolupament Personal

Vine a la conferència de tancament del Projecte d'Estratègies de Desenvolupament Personal Comunicació Interna | Serveis Generals - 18/11/2015

El passat 11 de novembre va tenir lloc la primera de les dues conferències del Carlos Marcos que tanquen el Projecte d'Estratègies de Desenvolupament Personal (2013-2015). Podem veure la fotografia de totes les persones que van assistir! L'altra conferència tindrà lloc el proper 26 de novembre de 12.00 a 14.00, ens conviden a anar-hi!

Veure més  - 2017  - 2016  - 2015  - 2014  - 2013  - 2012  - 2011  - 2010  - 2009 


Enllaç permanent: