Inici | Contacte | Ajuda | A A A | RSS RSS 2.0


     
  pàgina  1 2

Següent pàgina  

Dia Mundial de la Sida: 1 de desembre

Dia Mundial de la Sida: 1 de desembre Comunicació Interna | Igualtat i Drets Socials - 28/11/2016

Segons dades del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, s’estima que actualment a Catalunya hi ha prop de 34.000 persones amb el virus de la immunodeficiència humana (VIH). Què podem fer per evitar el VIH?

Dia Mundial de l'Ictus: 29 d'octubre

Dia Mundial de l'Ictus: 29 d'octubre Comunicació Interna | Igualtat i Drets Socials - 27/10/2016

Dissabte és el Dia Mundial de l'Ictus. Què és? És una malaltia cerebrovascular ocasionada per una alteració de la circulació de la sang en el cervell. Una de cada sis persones patirà un ictus. És la 1a causa de mort en dones, la 3a de mort en adults, la 1a causa de discapacitat en adults... Per això la rapidesa d'actuació és vital. En aquest article hi ha els factors de risc, la prevenció, la detecció i què cal fer davant d'un ictus. També hi ha webs per a més informació i recursos.

Jornada d'Esport Inclusiu: 6 de novembre

Jornada d'Esport Inclusiu: 6 de novembre Comunicació Interna | Igualtat i Drets Socials - 27/10/2016

Si t'agrada l'esport sense límits, podràs practicar el 6 de novembre al poliesportiu La Parellada, de 10 a 13h. Tens temps per fer la inscripció fins al 3 de novembre. Clica, veuràs on fer la inscripció i qui col·labora.

Dia Mundial del Càncer de Mama

Dia Mundial del Càncer de Mama Comunicació Interna | Igualtat i Drets Socials - 19/10/2016

Com cada any, el nostre Departament de Salut Comunitària i Benestar, ens recorda que s'apropa el Dia Mundial del Càncer de Mama, moment per fer èmfasi i conscienciació en la seva prevenció, detecció precoç, els programes de cribatge, el consell genètic i els recursos que tenim al nostre abast.

Sant Boi fa un gest per l’ELA per donar suport a les persones que la pateixen i a les seves famílies

Sant Boi fa un gest per l’ELA per donar suport a les persones que la pateixen i a les seves famílies Comunicació Interna | Igualtat i Drets Socials - 16/06/2016

El proper 21 de juny és el Dia Mundial de l'ELA. Amb aquest petit gest volem donar suport als malalts i a les malaltes i a les seves famílies. Què és l'ELA? És una malaltia neurodegenerativa que afecta les neurones motrius i actualment no té cura ni es disposa de tractament per aturar el procés degeneratiu. Clica per llegir la info completa i també hi trobaràs testimonis i recursos.

Proposta de lectures del Centre de Recursos i Documentació de les Dones

Proposta de lectures del Centre de Recursos i Documentació de les Dones Comunicació Interna | Igualtat i Drets Socials - 12/04/2016

Enguany Sant Jordi és dissabte i ens permetrà gaudir de la Diada a tothora i en família. Les companyes del Centre de Recursos i Documentació de les Dones seran a la plaça de l'Ajuntament, com cada any, amb contes i activitats. Vols veure què ens proposen d'interessant? Clica!

Avís: S'ajorna la 3a Sant Ramon de Nit al proper 8 d'abril per previsió de pluja!

Avís: S'ajorna la 3a Sant Ramon de Nit al proper 8 d'abril per previsió de pluja! Comunicació Interna | Igualtat i Drets Socials - 31/03/2016

La previsió de pluja i els efectes que l'aigua pot tenir en el terreny fan ajornar la 3a Sant Ramon de Nit que havia de tenir lloc, avui divendres, 1 d'abril, a partir de les 20 hores. L'activitat es posposa pel divendres 8 d'abril amb les mateixes condicions. Ens demanem que disculpem les molèsties i ens animem a seguir gaudint d'aquesta pujada i baixada nocturna solidària que ja és tradició a Sant Boi.

El Pla Local de Joventut 2016-20, en construcció

El Pla Local de Joventut 2016-20, en construcció
Autor Govern obert | Igualtat i Drets Socials - 22/02/2016

El Pla Local de Joventut està de reformes. Ja ha acabat el del període 2012-15, i ara estem treballant en el proper, que s'estendrà fins al 2020. Esperem aprovar-lo a finals del mes d'abril.

Jornada De l'Hort a la Biblioteca

Jornada De l'Hort a la Biblioteca
Autor NURIA MARTINEZ SANCHEZ | Igualtat i Drets Socials - 29/01/2016

Jornada de presentació pública del nou projecte De l'hort a la Biblioteca. El passat 27 de gener de 2016 va tenir lloc a la Masia Can Comas, seu del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, la jornada de presentació del nou projecte cooperatiu entre el Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, la Gerència de Biblioteques i les biblioteques públiques dels municipis establerts en el Baix Llobregat Nord, De l’Hort a la Biblioteca.

ESPAI SITUA'T: nou Servei d'Informació i Orientació per a Famílies amb Persones amb Malaltia Mental a Can Jordana

ESPAI SITUA'T: nou Servei d'Informació i Orientació per a Famílies amb Persones amb Malaltia Mental a Can Jordana Comunicació Interna | Igualtat i Drets Socials - 21/12/2015

Des del mes de setembre, a la segona planta de Can Jordana, està funcionant l'Espai Situa't que és un Servei d'Informació i Orientació per a Famílies amb Persones amb Malaltia Mental. Aquest és un projecte conjunt entre la Federació Salut Mental Catalunya i el Departament de Salut de la Generalitat, en aliança amb els Serveis de Salut Mental i les associacions locals de familiars i persones usuàries. Clica per saber-ne més!

El Gran Recapte. URGENT: necessiten VOLUNTÀRIES I VOLUNTARIS

El Gran Recapte. URGENT: necessiten VOLUNTÀRIES I VOLUNTARIS Comunicació Interna | Igualtat i Drets Socials - 26/11/2015

Demà i dissabte, dies 27 i 28 de novembre, està prevista una nova edició de la campanya solidària de recollida d’aliments El Gran Recapte. Es necessiten més voluntaris i voluntàries.

Dia Mundial de la SIDA: 1 de desembre

Dia Mundial de la SIDA: 1 de desembre Comunicació Interna | Igualtat i Drets Socials - 24/11/2015

Dimarts vinent serà el Dia Mundial de la SIDA, i com cada any fem una campanya de sensibilització. Clica aquest post, veuràs les dades de l'any 2014 del Sistema Integrat de Vigilància Epidemiològica de la SIDA/VIH/ITS a Catalunya, fan pensar i comprendre que la prevenció continua sent el millor per no infectar-nos!

Crònica d'un projecte: De l'Hort a la Biblioteca

Crònica d'un projecte: De l'Hort a la Biblioteca
Autor NURIA MARTINEZ SANCHEZ | Igualtat i Drets Socials - 10/11/2015

A partir de l'1 de gener de 2016, el projecte De l'Hort a la Biblioteca iniciarà una nova etapa.

Diumenge 25 d'octubre: JORNADA D'ESPORT INCLUSIU

Diumenge 25 d'octubre: JORNADA D'ESPORT INCLUSIU Comunicació Interna | Igualtat i Drets Socials - 16/10/2015

L’esport és una activitat saludable i divertida que tothom hauríem de practicar. La Jornada d'Esport Inclusiu està adreçada a públic de totes les edats, on els esports estan adaptats per la pràctica de tothom. Es poden practicar a la Jornada: bàsquet, bòccia, bitlles, arts marcials, ciclisme, gossoteràpia, beisbol, pentatló modern, equinoteràpia, balls de saló, entre d'àltres activitats.

Dia Mundial del Càncer de Mama: 19 d'octubre

Dia Mundial del Càncer de Mama: 19 d'octubre Comunicació Interna | Igualtat i Drets Socials - 15/10/2015

La millor eina per aturar el càncer de mama és la prevenció i la detecció precoç. Cuida’t. El càncer de mama és el tumor maligne més freqüent entre les dones. Es calcula que 1 de cada 10 patirem aquesta malaltia al llarg de la nostra vida. En els homes el càncer de mama és poc freqüent (menys d’un 1%). No obstant les xifres, hem de saber que la cura de la malaltia és molt elevada si es fan una prevenció i una detecció precoces.

Veure més  - 2017  - 2016  - 2015  - 2014  - 2013  - 2012  - 2011  - 2010  - 2009 


Enllaç permanent: