Inici | Contacte | Ajuda | A A A | RSS RSS 2.0

La Maria Rosa Rabassa ja s'ha jubilat!

La Maria Rosa Rabassa ja s'ha jubilat! Comunicació Interna | Companys que s'han jubilat - 02/12/2016

El 30 de novembre va ser el seu darrer dia laborable. Va començar a treballar a l'Ajuntament el febrer de 1975, aviat està dit: 41 anys treballant a l'Ajuntament!. Va dedicar-nos unes paraules per correu electrònic perquè no volia fer enrenou, però unes quantes companyes i companys li va preparar alguna que altra sorpresa al seu despatx. Obre per veure'n les fotos, les comparteix i ens envia salutacions.

La Nieves Medina i l'Ernest Ferris ja s'han jubilat i van fer un comiat conjunt!

La Nieves Medina i l'Ernest Ferris ja s'han jubilat i van fer un comiat conjunt! Comunicació Interna | Companys que s'han jubilat - 18/09/2016

La Nieves Medina es va jubilar oficialment el 5 d'agost i l'Ernest Ferris el 15 de setembre. Tots dos amb el seu lloc de treball a l'Olivera van fer una trobada de comiat plegats per a les companyes i els companys dels seus entorns i àmbits el dia 17 de juny. Aquestes fotografies són d'aquell dia. Clica per llegir els detalls de les seves trajectòries.

El Miquel Bort ja s'ha jubilat!

El Miquel Bort ja s'ha jubilat! Comunicació Interna | Companys que s'han jubilat - 16/09/2016

El Miquel ja es cuida dels seus ametllers i tarongers amb dedicació exclusiva... El mes de juliol passat ja es va jubilar. Si vols llegir més detalls i la seva trajectòria laboral clica!

La Maria Teresa Torres ja s'ha jubilat també!!

La Maria Teresa Torres ja s'ha jubilat també!! Comunicació Interna | Companys que s'han jubilat - 16/09/2016

La Maria Teresa Torres ja s'ha jubilat!! Sempre a Secretaria... i des dels 13 anys! Tota una vida entre acords! Clica per llegir la seva vida laboral.

La Maria Chicón, la primera en jubilar-se aquest any!

La Maria Chicón, la primera en jubilar-se aquest any! Comunicació Interna | Companys que s'han jubilat - 10/02/2016

La Maria es va jubilar el dia 1 de gener de 2016. També ha passat força temps des del 1975 que va començar a treballar a l'Ajuntament. Clica aquest post per llegir què més ha fet a l'Ajuntament la Maria tots aquests anys i veure les fotos del dia que va celebrar la festa de jubilació.

La Isabel Ventura ja s'ha jubilat!

La Isabel Ventura ja s'ha jubilat! Comunicació Interna | Companys que s'han jubilat - 09/02/2016

Ella mateixa es va adreçar a tothom per acomiadar-se. I es va jubilar definitivament a finals d'any, encara que podia fer-ho una mica abans, es va quedar una mica més de temps treballant per traspassar l'Oficina Municipal d'Atenció al Públic gradualment. I què havia fet abans? Aquí tenim un resum del seu recorregut i fotos de la festa.

Ja s'ha jubilat el Josep Puigdengolas

Ja s'ha jubilat el Josep Puigdengolas Comunicació Interna | Companys que s'han jubilat - 21/09/2015

El Josep va adreçar-nos unes paraules de comiat que vam compartir, i va fer una trobada amb la gent de la Torre del Sol, de la qual ara ens envia una foto. Va començar a l'Ajuntament quan tenia 13 anyets... clica per continuar llegint.

La Mercè Corpas s'ha jubilat aquesta setmana

Comunicació Interna | Companys que s'han jubilat - 21/09/2015

La Mercè s'ha jubilat i ho ha volgut fer sense soroll. Diu que vol aprofitar al máxim la nova vida que ja comença a gaudir. Però això no treu que fem una mica de referència a tota una vida laboral dedicada a l'Ajuntament. Clica si vols llegir el recorregut laboral.

El Joan Sáez es va jubilar el juliol passat

El Joan Sáez es va jubilar el juliol passat Comunicació Interna | Companys que s'han jubilat - 01/09/2015

El 22 de juliol, el Joan Sáez, cap d'Àrea d'Urbanisme, va fer una trobada amb companyes i companys de l'Ajuntament per acomiadar-se. Es va celeberar a Cal Ninyo, clica per llegir la seva trajectòria professional a l'Ajuntament i veure el testimoni gràfic de l'acte.

El Jesús Rodrigo també s'ha jubilat

Comunicació Interna | Companys que s'han jubilat - 03/07/2015

El Jesús també es va jubilar el 30 de juny passat. Va començar a treballar a l'Ajuntament el 1973 i gairebé tothom hem tractat amb ell perquè... qui no ha hagut de menester l'extensió telefònica? o canviar-se de taula? A dins del post podrem llegir una mica més de la seva trajectòria.

Darrerament s'han jubilat el Fèlix Martínez i la Marisa Vila

Darrerament s'han jubilat el Fèlix Martínez i la Marisa Vila Comunicació Interna | Companys que s'han jubilat - 02/07/2015

Les persones que s'han jubliat fa poc són el Fèlix i la Marisa, el Fèlix ho va celebrar amb l'Area d'Urbanisme i durant l'acte el seu fill va fer una sessió de màgia. La Marisa també ho va celebrar amb els companys i companyes, però no en tenim document gràfic A continuació podem llegir una breu explicació del recorregut laboral de cadascú per la Casa.

Ja s'han jubilat Francisco Aragón de les Brigades i Jesús Martínez del Museu Can Torrents

Ja s'han jubilat Francisco Aragón de les Brigades i Jesús Martínez del Museu Can Torrents Comunicació Interna | Companys que s'han jubilat - 05/05/2015

El 24 de febrer passat es va jubilar el Francisco Aragón, i el 31 de març també es va jubilar el Jesús Martínez, aquí trobarem els testimonis gràfics d'ambdós actes, als quals els van acompanyar les seves famílies.

A final de mes es jubilen dos companys de la Policia Local

A final de mes es jubilen dos companys de la Policia Local JOSE MIGUEL GOMEZ GOMEZ | Companys que s'han jubilat - 22/04/2015

Antonio Ramirez Ortega caporal de la Policia Local es prejubila al igual que Alfonso Perea Cano agent del mateix cos, tots dos s'acolleixen a les condicions de l'actual conveni.

En aquest darrer semestre de 2014 s'han jubilat...

En aquest darrer semestre de 2014 s'han jubilat... Comunicació Interna | Companys que s'han jubilat - 15/12/2014

Només dues persones s'han jubilat durant aquest semestre de 2014 i ho vàren fer el mes d'agost i no tenim cap document gràfic de l'esdeveniment.

La Roser Miranda i l'Antonio Rodríguez: Entre les jubilacions d'aquest semestre

La Roser Miranda i l'Antonio Rodríguez: Entre les jubilacions d'aquest semestre Comunicació Interna | Companys que s'han jubilat - 29/07/2014

Durant aquest any s'han jubilat: Antonio Rodríguez, Telvi Lorenzo, Josep Vendrell i Roser Miranda. De la Telvi i el Josep es va fer trobada a Can Massallera i a Cal Ninyo, respectivament. Però en el cas de l'Antonio i la Roser no es va anunciar a tothom...

Veure més  - 2017  - 2016  - 2015  - 2014  - 2013  - 2012  - 2011  - 2010  - 2009 


Enllaç permanent: