Inici | Contacte | Ajuda | A A A | RSS RSS 2.0

Entrevista a Dolors Vallejo Calderón, nova Síndica Municipal de Greuges

Entrevista a Dolors Vallejo Calderón, nova Síndica Municipal de Greuges Comunicació Interna | Entrevista - 16/11/2016

El passat 4 de novembre vàrem entrevistar a la Dolors Vallejo Calderón, la Síndica Municipal de Greuges de Sant Boi. La vàrem fer a Can Torrents, en espera de començar a la seva nova ubicació. A la trobada ens explica què ha fet fins ara, què vol fer a partir d'ara i de quina manera li agradaria fer-ho. Trobarem les seves respostes i el resum en vídeo. Al final també hi ha el vídeo de l'entrevista sencera. Clica!

Entrevista al Carles Puigbert, l'Esteban Gómez i al Salva Torres, veterans de la UES

Entrevista al Carles Puigbert, l'Esteban Gómez i al Salva Torres, veterans de la UES Comunicació Interna | Entrevista - 08/09/2016

Recorrerem les seves trajectòries professionals a l'Ajuntament: què hi fan, què han fet, què els agrada, amb què contribueixen... reptes que tenen. I com que tots tres van jugar a la Santboiana de rugby, i van coincidir en el temps, compartiran les seves vivències entre ells i amb nosaltres. Són força diferents i cadascú té el seu tarannà: l'emoció directa i immediata, la lògica pràctica i propera; i la reflexió precisa i sensible... Qui és qui? Hauràs de llegir l'entrevista per esbrinar-ho... si encara no ho saps!. Llarga, si, un pèl, però paga la pena llegir què ens diuen.

Entrevistem al Josep Pons Calaf, tècnic d'Entorn Natural

Entrevistem al Josep Pons Calaf, tècnic d'Entorn Natural Comunicació Interna | Entrevista - 06/05/2016

El Josep és un home essencialment polifacètic, i té sobretot la particularitat que solen tenir les persones que ho són, que sap integrar totes aquestes habilitats i coneixements i emprar-ho als diversos àmbits vitals, inclosa la vida professional. Així que se'ns planteja un bon repte! Com entrevistar el Josep i no deixar-nos res important fora d'aquest post? Ep, és una mica llarga... però hi ha un munt de coses molt interessants: voluntariat ambiental, ecologia urbana, educació ambiental, gestió forestal amb agricultura de muntanya i ramats, paper plantable, flors mel·líferes, quaderns de consulta d'herbes, hotel d'insectes, jardí per a papallones, làmpades escultura, windows farm... I has vist que a l'estany hi ha tubs perquès els peixos surtin a xafardejar? Clica per descobrir tot el que ens va explicar el dia 19 d'abril passat!

Entrevistem la Maria Àngels González, de la Unitat d'Anàlisi i Desenvolupament

Entrevistem la Maria Àngels González, de la Unitat d'Anàlisi i Desenvolupament Comunicació Interna | Entrevista - 03/02/2016

La Maria Àngels González Morales, és la companya que fa l'administració de la Unitat d'Anàlisi i Desenvolupament del Servei de Recursos Humans. Treballa a l'Ajuntament des del març de 2008. Sempre ha estat en el mateix lloc, sempre ha fet la mateixa feina, i n'és una virtuosa: és una noia amable, discreta, no se la sent gaire... i s'encarrega que tota la feinada que hi ha al darrera de la formació programada perquè estigui ben lligada: peticions d'assistència, assistents, llocs, espais, professorat, controls, substitucions, canvis, materials, etc. Amb aquesta entrevista la coneixerem una mica més. Ah!, que sapigueu, que sembla una noieta, però enganya, perquè es veu que és com el seu avi que diu que té 84 anys i n'aparenta bastants menys.

Any d'eleccions, entrevistem l'Albert Valentí, responsable d'Eleccions

Any d'eleccions, entrevistem l'Albert Valentí, responsable d'Eleccions Comunicació Interna | Entrevista - 09/11/2015

Enguany ha estat especial perquè han coincidit diversos processos. I com que comporta una dedicació molt intensa i concentrada en el temps de força gent de l'Ajuntament, es va dedicar un Menú de La Cuina a aquesta funció i una de les conclusions que van sorgir és que els treballadors i les treballadores de l'Ajuntament no sabem prou què es fa, com es prepara, etc. i es va decidir que calia explicar-ho perquè realment és un "engranatge" molt precís i que implica bona part de l'organització. L'Albert ha contestat les preguntes d'aquesta entrevista i il·lustren la feinada que hi ha al darrera de cada procés electoral.

Dos companys de l'Ajuntament participen a la 30a edició de Marathon des Sables (MDS)

Dos companys de l'Ajuntament participen a la 30a edició de Marathon des Sables (MDS) JOSE MIGUEL GOMEZ GOMEZ | Entrevista - 07/05/2015

Juanlu de 42 anys i Marc de 33, dos agents de la Policia Local que han finalitzat la prestigiosa carrera de 250 km durant 6 etapes pel Sàhara marroquí. "Arribar i acabar la MDS és com guanyar la Champions". A més aquesta carrera té un vessant solidari, ja que part de la inscripció, que està al voltant dels 3.000 €, es destina a finançar projectes solidaris a la zona on s'organitza la prova. Concretament 200 nens reben formació acadèmica i un grup de dones són alfabetitzades i sensibilitzades en diferents temes com la higiene, la salut, la nutrició, etc.

Veure més  - 2017  - 2016  - 2015  - 2014  - 2013  - 2012  - 2011  - 2010  - 2009 


Enllaç permanent: