Inici | Contacte | Ajuda | A A A | RSS RSS 2.0

“LA CUINA” obre les seves portes

“LA CUINA” obre les seves portes ANA GARCIA MACIAS | Salut de l'Organització - 14/04/2015

El pròxim divendres dia 17 d’abril inaugurem el nou espai de relació i de treball conjunt obert a tothom anomenat “LA CUINA– Laboratori d’idees i projectes”. Com a inauguració proposem un menú amb un entrant i un plat principal. Com a entrant, hi haurà una breu explicació de la sessió i la dinàmica que seguirà. Com a plat principal, el projecte municipal que serà l'objecte de la sessió, abordant el tema des de la vessant més sistèmica i transversal.

Com a resultat del projecte "La Salut de l'Organització" i de l’impuls del grup de treball de Visió Sistèmica, al qual també s’hi ha afegit el grup de treball de Transversalitat, hem dissenyat un nou recurs a disposició de l’organització i de tot el personal municipal.

 
Es tracta d’un espai que té com a objectius generar coneixement i oportunitats, millorar i enriquir els projectes municipals, fomentant el debat sobre com intervenen i es contemplen els diferents elements del nostre entorn (visió sistèmica).
 
Les trobades seran cada quinze dies, a Can Torrents, en la zona ara ja anomenada "La Cuina", tenint un aforament màxim de 20 persones, i una durada aproximada d’1 hora.
 
Per a cada jornada hi haurà un menú amb el projecte sobre el qual fer el debat. Els projectes a incorporar en el menú sorgiran de les propostes que qualsevol de nosaltres com a treballadores i treballadors municipals plantegem.

Hi estan convidades persones de molts diversos àmbits, per debatre amb una visió el més global possible.
 
Si voleu participar en qualsevol de les jornades heu de fer la inscripció prèvia, atès que l’aforament és limitat. En el cas que el grup estigui complet, quedarà constància del vostre interès pel tema plantejat i els responsables dels projectes ho poden tenir en compte.
 
Del resultat de cada jornada elaborarem una documentació que es podrà consultar en l'Ajunta.net, assegurant així un fons documental d’interès general.
 
Us animem que consulteu el menú quinzenal en la intranet, que us hi inscriviu, i que presenteu els vostres projectes per a compartir-los i millorar-los de forma transversal.

 


Enllaç permanent:


comentaris Comentaris (1)

0 vots + -

 

#1) FERNANDO MARTOS RODRIGUEZ - 15/04/2015

Felicitats per la iniciativa, m'agrada molt tant la proposta de laboratori d'idees, com el fet que es puguin tractar diferents temàtiques al llarg del temps i convidar als i les companys a participar. Respecte a aquest primer tema no faré el pas, perquè reconec que és un tema sobre el que he passat de puntetes i crec que no podré aportar elements al debat, però per properes edicions. Compteu amb mi.

Afegir comentari