Inici | Contacte | Ajuda | A A A | RSS RSS 2.0

3.5.1 Què avaluem i què no?

3.5.1 Què avaluem i què no?
Autor Govern obert | Avaluació de les polítiques públiques - 15/01/2013

Al marge dels diferents i successius Plans d’Actuació Municipal, han estat objecte d’avaluació 10 programes transversals, el PMI de Casablanca, el Pla de Mobilitat i l’empresa municipal CORESSA (certificat de qualitat).

 

 
 
 
 
Dels 10 programes transversals, 4 tindran continuïtat en forma de plans locals (joventut, salut, igualtat de gènere i cooperació). Més enllà dels Plans d’Actuació Municipal anuals i el Pla de Ciutat 2012-15, i un cop els plans locals que són objecte de redisseny estiguin ja operatius, no hi ha prevista l’avaluació de cap instrument de planificació més.
 
Els nou pla local de Joventut està condicionat a rebre subvencions d’altres administracions un cop hagi avaluat l’anterior pla, diagnosticat la realitat d’ara i elaborat la nova programació. En el cas de Cooperació i Solidaritat, els ajuts rebuts ja contemplaven que es destinés una part a l’avaluació de les accions ja realitzades.
 

 

 

 

 

 

 

 Fitxes metodològiques (INDICADORS):

Plans que han dut a terme algun procés/producte d’avaluació (legislatures 2008-11 i 2012-15): Tècnics de Control de Gestió de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i Unitat d’Assistència a la Planificació i Avaluació, Ajuntament de Sant Boi de Llobregat


 

 

 

 


Enllaç permanent:


 

Afegir comentari

Fitxa d'usuariIniciar sessió | Registrar-se