Inici | Contacte | Ajuda | A A A | RSS RSS 2.0

3.2.2 Quin impacte té l’establiment de xarxes en el disseny i la implementació de les polítiques municipals?

3.2.2 Quin impacte té l’establiment de xarxes en el disseny i la implementació de les polítiques municipals? Govern obert | Relacions entre els agents econòmics i socials i l’Administració - 18/12/2012

De 3.446 propostes i recomanacions ciutadanes, 90 van ser realitzades per actors econòmics: l’associació de comerciants “Sant Boi, una gran botiga” i l’associació de comerciants de mercats no sedentaris.

Com a prèvia, indicar que en aquest apartat l'anàlisi està centrada en la part econòmica, l'impacte de la part social pot ser consultada a l'apartat 3.7 Teixit associatiu i corresponsabilitat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El 55% de les propostes ciutadanes (sense comptabilitzar les propostes de les butlletes i l’enquesta per no tenir la correspondència exacta entre cadascuna de les propostes literals i el Pla de Ciutat) troben reflex al Pla de Ciutat. En el cas de “Sant Boi, una gran botiga”, 29 de 81 (el 36%), i dels mercats no sedentaris, 5 de 9 (55%).

32 dels 33 objectius del Pla de Ciutat tenen vinculació amb alguna proposta ciutadana. En el cas de “Sant Boi, una gran botiga”, les seves propostes tenen relació amb 7 dels 33 objectius estratègics, i en 5 dels 10 compromisos. Pel que fa als mercats no sedentaris, en 2 dels 33 objectius estratègics, i en 2 dels 10 compromisos.
 
Finalment, el 63,7% dels objectius operatius del Pla de Ciutat tenen correspondència com a mínim amb una proposta ciutadana. En el cas de “Sant Boi, una gran botiga”, les seves propostes tenen relació amb el 5,9% dels objectius operatius. Pel que fa als mercats no sedentaris, amb el 0,7%.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fitxes metodològiques (INDICADORS):

Total de propostes al Pla de Ciutat: UAPA. Variables utilitzades: nombre de persones, nombre de propostes

 Propostes amb reflex directe al Pla de Ciutat: UAPA
Variables utilitzades: nombre de propostes
 
Nombre de propostes vinculades al Pla de Ciutat: UAPA
Variables utilitzades: a un dels 10 compromisos, a un dels 33 objectius estratègics

 

 

 


Enllaç permanent:


 

Afegir comentari

Fitxa d'usuariIniciar sessió | Registrar-se