Inici | Contacte | Ajuda | A A A | RSS RSS 2.0

3.7 Teixit associatiu i coresponsabilitat

3.7 Teixit associatiu i coresponsabilitat
Autor Govern obert | Teixit associatiu i coresponsabilitat - 16/01/2013

Els àmbits o temàtiques de cultura, infància, adolescència i família, i esports són els que concentren més projectes d’aquesta naturalesa en els convenis signats amb entitats durant el 2012.

 

 

Esports, infància, adolescència i família i universitats són els àmbits on es destinen més recursos.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Entrant al detall dels projectes, podem dir que les activitats socioeducatives per a infància, adolescents i joves, tant en el lleure com més específiques (ex. reforç escolar) són l’activitat predominant dels projectes conveniats, seguit de les activitats culturals de caràcter tradicional, tallers i les activitats formatives i de foment del voluntariat (la tercera posició la podrien ocupar les activitats esportives si estiguessin agrupades independentment de la disciplina esportiva concreta).
 
  
 
 
 
 
Pel que fa a la relació dels convenis amb el Pla de Ciutat 2012-15, podem assenyalar que 22 projectes dels 59 que integren els 33 convenis contemplen parcial o totalment objectius no directament vinculables amb els del Pla de Ciutat. Els objectius específics on impacten en més nombre els projectes dels convenis són aquells que tenen a veure amb la infància en risc, la promoció de l’activitat esportiva i la promoció de la pràctica musical i l’accés a la cultura per part d’infants i adolescents.


Enllaç permanent:


 

Afegir comentari

Fitxa d'usuariIniciar sessió | Registrar-se