Inici | Contacte | Ajuda | A A A | RSS RSS 2.0

2.7 Qualitat de l’espai públic (manteniment, accessibilitat)

2.7 Qualitat de l’espai públic (manteniment, accessibilitat)
Autor Govern obert | Qualitat de l’espai públic (manteniment, accessibilitat) - 16/01/2013

Tot i que en els últims anys s’ha avançat i així es reconeix per part de les entitats santboianes de persones amb discapacitat, encara queda camí per recórrer.

 

S’està treballant en un nou full de ruta, el nou pla de mobilitat urbana, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i l’àrea metropolitana, i de forma participativa amb la ciutadania, que busca incrementar la qualitat de vida tant dels i les sanboianes, com dels visitants del nostre municipi, així com amb el mapa d’accessibilitat, on es tenen detectats els futurs àmbits de treball, pendents de disponibilitat pressupostaria per endegar-los.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Encara hi ha punts d’inaccessibilitat en cruïlles del nostre municipi, sobre tot al barri centre, que és el gran oblidat i que requereixen d’una intervenció.
 
 
La majoria d’incidències i barreres arquitectòniques són per no existir els rebaixos pertinents per a la gent que va en cadira de rodes o la no existència de guies per la gent invident.
 
Altres problemàtiques són provocades per la manca del “rebaje” dels guals, l’envaïment de l’espai públic per altres usos de la ciutat (conflicte d’interessos), les rampes dels autobusos i la bondat de participar en la planificació de nous equipaments per part dels actors representants de les persones amb discapacitats.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Disposem d’un total de 141 reserves d’estacionament, destacant Marianao i Vinyets, guardant correlació amb el volum de població del districte.
 
Pel que fa a les denuncies i queixes, al menys un 30% de totes les retirades de vehicles per mal estacionament ho són per estacionar en llocs reservats, tot i que d’aquí no es pot deduir que totes les reserves siguin per discapacitats.


Enllaç permanent:


 

Afegir comentari

Fitxa d'usuariIniciar sessió | Registrar-se