Inici | Contacte | Ajuda | A A A | RSS RSS 2.0

2.4.1 Quina és l’evolució del nivell formatiu de la població?

2.4.1 Quina és l’evolució del nivell formatiu de la població? Govern obert | Nivells formatius i fracàs escolar - 14/12/2012

Ens trobem amb una mitjana d’acreditació dels estudiants de 4art d’ESO en el curs 2010/2011 del 80,19% respecte als avaluats i d’un 74,72% respecte als matriculats. A més darrerament s’han produït una sèrie de canvis a nivell d’Escola d’adults/Olivera, UNED, TICS que cal tenir presents.

La mitjana d’estudiants que acrediten 4t d’ESO en el curs 2010/2011:

·         Respecte als que s’han avaluat representa el 80,19%
·         Respecte als que es van matricular seria del 74,72%
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Percentatge d’estudiants que acrediten 4art d’ESO respecte el total d’alumnat avaluat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En l’actualitat s’ha produït un canvi que tal tenir en compte, amb el trasllats de l’Escola d’Adults del Centre Lluís Castells amb 350 alumnes a l’Olivera amb 692, s’ha convertit en un institut en potència, amb una gran demanda.
També s’ha observat un increment en la demanda a nivell d’UNED, tot i que encara s’ha de potenciar el tema dels idiomes.
A nivell de TICS (Biblioteca), també està saturada la demanda d’accés a cursos, afectant el fet que la Generalitat ha concedit el servei d’acreditació en TIC a dos punts de la nostra ciutat (Biblioteca i L’Olivera).
 

 

Fitxes metodològiques (INDICADORS):

Nombre d’alumnes que acrediten 4t d’ESO en relació al nombre total d’alumnes matriculats i avaluats, per centre educatiu públic i concertat:Unitat de Planificació i gestió de Centre Educatius, Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

 
Canvis a tenir en compte, Escola d’Adults, UNED, TICS: Àrea d’Educació i Civisme
 

 

 

 


Enllaç permanent:


 

Afegir comentari

Fitxa d'usuariIniciar sessió | Registrar-se