Inici | Contacte | Ajuda | A A A | RSS RSS 2.0

Sant Boi renova la distinció com a Ciutat de la Ciència i de la Innovació

Sant Boi renova la distinció com a Ciutat de la Ciència i de la Innovació
Autor Govern obert | Bones pràctiques ajuntament - 10/06/2014

Ahir dilluns 9 de juny es publicà la resolució mitjançant la qual es renovava la distinció de "Ciutat de la Ciència i de la Innovació" de 20 ciutats de l'Estat espanyol, entre elles Sant Boi de Llobregat.

 

 

L'ajuntament va decidir endegar el procés per renovar aquest distintiu atorgat en la primera convocatòria de l'any 2010, la vigència del qual finalitzava el 31 de desembre de 2013.

El Govern central va atorgar per primera vegada aquest segell que premiava l'esforç i el compromís en matèria d'I+D+i (investigació, desenvolupament i innovació) de 30 poblacions espanyoles. Aquests ajuntaments formen part de la xarxa INNPULSO, que es un lloc de trobada i definició de polítiques locals innovadores, que potencia la col·laboració entre ajuntaments per compartir projectes, bones pràctiques en la gestió i iniciatives de comunicació i divulgació d'aquests projectes a la ciutadania.

A més a més de Sant Boi, entre les 20 ciutats que han renovat el distintiu trobem Vilanova del Camí, Cerdanyola del Vallès, Viladecans i Terrassa.

La candidatura de Sant Boi s'ha fonamentat en:

1. La justificació i resultats dels projectes del 2010, així com la seva continuïtat fins a l'actualitat.

2. L'articulació de tota la tasca en matèria d'innovació en el marc d'un futur Pla Director de la Innovació.

3. La proposta de 5 eixos d'innovació (salut i benestar social; promoció econòmica; qualitat democràtica; sostenibilitat, i coneixement) amb els corresponents projectes motor que els impulsaran, així com altres actuacions paral·leles.

4. La mesura de l'esforç en matèria d'innovació que fa l'Ajuntament en funció del pressupost municipal.

5. La correspondència dels projectes presentats amb, entre d'altres,  la "Estrategia Española de Ciencia, Tecnología e Innovación".

 

 

 

 

 

 

 

 


Enllaç permanent:


 

Afegir comentari

Fitxa d'usuariIniciar sessió | Registrar-se